top of page

ERVARINGEN

Ernst Wilmering

Shopmanager P.G.C. Hajenius

Saskia heeft de afgelopen drie jaar meerdere keren in opdracht van ons gewerkt. We hebben haar leren kennen als een vakfotograaf die flexibel en serieus te werk gaat. Bij de volgende gelegenheid zullen we niet schromen haar wederom te boeken.

Daniel Stuke

Freelance tekstschrijver

Voor mijn zakelijke profielfoto kon ik een beroep doen op Saskia. Ze wist snel het idee wat ik in mijn hoofd had te vertalen naar een reeks schitterende foto’s. Bovendien was de samenwerking prettig.

Naomi Bruinenberg

Marketing consultant

Echt een topervaring gehad met Saskia! Ze is heel kundig en professioneel en ze luistert goed naar wat ik wilde. Zij adviseerde mij ook over wat ik beter wel of niet moest doen qua poseren. Ze heeft prachtige foto’s van mij en mijn partner gemaakt!

Iris Hols

Eigenaresse SmoQueens

Een hele fijne ervaring met Saskia, ze heeft me goed gerustgesteld (ik was een beetje zenuwachtig). Professionele en stijlvolle portretfoto's, just the way I like it!

Piet Hellemans

Dierenarts & presentator

Het is erg prettig met Saskia samenwerken, geweldig hoe Saskia met een foto een verhaal kan vertellen. Pure eye-candy, een aanrader!

Thijs Bogers

Tevens Tevreden Proeverijen

Saskia legt niet alleen een evenement vast, maar ze legt ook de sfeer vast. Hierdoor krijgen haar foto's een unieke kijk in het evenement en een waardevol aandenken voor de aanwezigen.

bottom of page