Saskia Bakker Fotografie ervaringen
Olivier Olivier
fotograaf amsterdam

Aangezien ik allesbehalve een natuurtalent ben als het aankomt op modellenwerk ;-) was ik ontzettend blij met de manier waarop Saskia mij er doorheen heeft gepraat. En het was bovendien gezellig om samen op pad te gaan. Het resultaat is super.

Zaida Thepass
fotograaf amsterdam

Saskia is professioneel en rustig. Ik voelde me niet gehaast en helemaal op m’n gemak. Zelf ben ik vrij perfectionistisch. Ze dacht heel erg met me mee om te zorgen dat ik mezelf helemaal terug kon zien in de foto. Erg tevreden met het resultaat!

Dick Severius
fotograaf amsterdam

Het was prettig om door Saskia gefotgrafeerd te worden en ik ben blij met het resultaat.

EZ 8You
fotograaf amsterdam

Saskia heeft uitstekend werk geleverd! Ze reageert snel, maakt weergaloos veel foto's (zit sowieso iets moois tussen) en denkt met je mee. Ook bij bewerking is ze klantgericht. En misschien wel het meest belangrijk: je voelt je zo bij haar op je gemak! Heel erg blij met het resultaat! Ze heeft me echt op beeld weten te vangen!

Demi Van T Pad Bosch
fotograaf amsterdam

Saskia weet je meteen op je gemak te stellen, luistert naar context & karakter en zorgt zo voor een persoonlijk resultaat. Ik ben blij om door haar te zijn geholpen!!

Willem Martinot
fotograaf amsterdam

We hebben Saskia regelmatig de fotografie voor events laten verzorgen. Ze maakt prachtige foto’s die de sfeer goed vast weten te leggen. Daarnaast is ze heel plezierig om mee samen te werken en zeer professioneel.

Sigrid Verberne
fotograaf amsterdam

Wat een fijne fotografe is Saskia! Ze stelt je volledig op je gemak tijdens de fotoshoot, brengt je beste kant naar boven en weet het piekfijn vast te leggen. Ook weet ze de beste locaties en er is tussendoor ook nog tijd voor een snelle (boven)kledingwissel als je dat wilt. De uiteindelijke foto's zijn dan ook superprofessioneel en prachtig geworden!

Oscar Kusters
fotograaf amsterdam

Saskia neemt haar werk zeer serieus waardoor zij professioneel overkomt. Daarnaast is zij een prettige persoon om mee samen te werken. Haar foto’s zijn van hoge kwaliteit en de geretoucheerde versies zijn snel beschikbaar. Ik raad Saskia van harte aan voor uw foto’s!

Amber Bloemendaal
fotograaf amsterdam

Fijne shoot, voelde me erg op mijn gemak. Saskia hielp mij bij de juiste pose/gezichtsuitdrukking en heeft leuke plekken uitgezocht. Blij met het resultaat!

Naomi Bruinenberg
fotograaf amsterdam

Echt een topervaring gehad met Saskia! Ze is heel kundig en professioneel en ze luistert goed naar wat ik wilde. Zij adviseerde mij ook over wat ik beter wel of niet moest doen qua poseren. Ze heeft prachtige foto’s van mij en mijn partner gemaakt!

Michael Litaur
fotograaf amsterdam

Een hele prettige ervaring. Het proces verliep efficient en ik ben heel tevreden met de foto's!

Miles Niemeijer
fotograaf amsterdam

Saskia maakt prachtige, originele portretfoto's op locatie (buiten). Ze doet je erg op je gemak voelen waardoor het bijna niet voelt als poseren. Het was erg gezellig en ik ben zeer tevreden over het mooie en snel geleverde resultaat!

Soefian Benneceur
fotograaf amsterdam

Erg goede fotos gemaakt, erg professioneel en vriendelijk.

Ernst Geutjes
fotograaf amsterdam

I needed to get some new professional pictures and I was looking for someone who could make me feel comfortable and capture me in my best way. Something that my previous photographer failed to do. Saskia however succeeded and the result exceeded my expectations. Very pleased with the result.

Dennis
fotograaf amsterdam

Een gezellige dag met als resultaat hele leuke foto's.

Bedankt Saskia!

Azad Zeeman
fotograaf amsterdam

Professioneel, perfect resultaat. Hele goede plekken uitgezocht. Gezellige, hartelijke sfeer; je hebt dus niet in de gaten dat je met foto's bezig bent.

Danielle K
fotograaf amsterdam

Super mooie foto’s, heel blij mee 💜