top of page
Saskia Bakker Fotografie ervaringen
Olivier Olivier
fotograaf amsterdam

Aangezien ik allesbehalve een natuurtalent ben als het aankomt op modellenwerk ;-) was ik ontzettend blij met de manier waarop Saskia mij er doorheen heeft gepraat. En het was bovendien gezellig om samen op pad te gaan. Het resultaat is super.

Zaida Thepass
fotograaf amsterdam

Saskia is professioneel en rustig. Ik voelde me niet gehaast en helemaal op m’n gemak. Zelf ben ik vrij perfectionistisch. Ze dacht heel erg met me mee om te zorgen dat ik mezelf helemaal terug kon zien in de foto. Erg tevreden met het resultaat!

Dick Severius
fotograaf amsterdam

Het was prettig om door Saskia gefotgrafeerd te worden en ik ben blij met het resultaat.

EZ 8You
fotograaf amsterdam

Saskia heeft uitstekend werk geleverd! Ze reageert snel, maakt weergaloos veel foto's (zit sowieso iets moois tussen) en denkt met je mee. Ook bij bewerking is ze klantgericht. En misschien wel het meest belangrijk: je voelt je zo bij haar op je gemak! Heel erg blij met het resultaat! Ze heeft me echt op beeld weten te vangen!

Demi Van T Pad Bosch
fotograaf amsterdam

Saskia weet je meteen op je gemak te stellen, luistert naar context & karakter en zorgt zo voor een persoonlijk resultaat. Ik ben blij om door haar te zijn geholpen!!

Willem Martinot
fotograaf amsterdam

We hebben Saskia regelmatig de fotografie voor events laten verzorgen. Ze maakt prachtige foto’s die de sfeer goed vast weten te leggen. Daarnaast is ze heel plezierig om mee samen te werken en zeer professioneel.

Sigrid Verberne
fotograaf amsterdam

Wat een fijne fotografe is Saskia! Ze stelt je volledig op je gemak tijdens de fotoshoot, brengt je beste kant naar boven en weet het piekfijn vast te leggen. Ook weet ze de beste locaties en er is tussendoor ook nog tijd voor een snelle (boven)kledingwissel als je dat wilt. De uiteindelijke foto's zijn dan ook superprofessioneel en prachtig geworden!

Oscar Kusters
fotograaf amsterdam

Saskia neemt haar werk zeer serieus waardoor zij professioneel overkomt. Daarnaast is zij een prettige persoon om mee samen te werken. Haar foto’s zijn van hoge kwaliteit en de geretoucheerde versies zijn snel beschikbaar. Ik raad Saskia van harte aan voor uw foto’s!

Amber Bloemendaal
fotograaf amsterdam

Fijne shoot, voelde me erg op mijn gemak. Saskia hielp mij bij de juiste pose/gezichtsuitdrukking en heeft leuke plekken uitgezocht. Blij met het resultaat!

Naomi Bruinenberg
fotograaf amsterdam

Echt een topervaring gehad met Saskia! Ze is heel kundig en professioneel en ze luistert goed naar wat ik wilde. Zij adviseerde mij ook over wat ik beter wel of niet moest doen qua poseren. Ze heeft prachtige foto’s van mij en mijn partner gemaakt!

Michael Litaur
fotograaf amsterdam

Een hele prettige ervaring. Het proces verliep efficient en ik ben heel tevreden met de foto's!

Miles Niemeijer
fotograaf amsterdam

Saskia maakt prachtige, originele portretfoto's op locatie (buiten). Ze doet je erg op je gemak voelen waardoor het bijna niet voelt als poseren. Het was erg gezellig en ik ben zeer tevreden over het mooie en snel geleverde resultaat!

Soefian Benneceur
fotograaf amsterdam

Erg goede fotos gemaakt, erg professioneel en vriendelijk.

Ernst Geutjes
fotograaf amsterdam

I needed to get some new professional pictures and I was looking for someone who could make me feel comfortable and capture me in my best way. Something that my previous photographer failed to do. Saskia however succeeded and the result exceeded my expectations. Very pleased with the result.

Dennis
fotograaf amsterdam

Een gezellige dag met als resultaat hele leuke foto's.

Bedankt Saskia!

Azad Zeeman
fotograaf amsterdam

Professioneel, perfect resultaat. Hele goede plekken uitgezocht. Gezellige, hartelijke sfeer; je hebt dus niet in de gaten dat je met foto's bezig bent.

Danielle K
fotograaf amsterdam

Super mooie foto’s, heel blij mee 💜

Sterre Giltay
fotograaf amsterdam

Fijne shoot en snel de foto’s gekregen. Heel blij met mijn nieuwe Linkedin foto!

Ellen de Milliano
fotograaf amsterdam

Saskia heb ik leren kennen als een zeer professioneel fotograaf. Ze stelt je op je gemak, en voordat je het door hebt zijn er al foto’s gemaakt, waardoor de foto’s er ‘natuurlijk’ en ‘spontaan’ uitzien. Met de foto’s hebben mijn WhatsApp- en Linkedinprofiel een upgrade gekregen. Aanrader dus!

Dave Boekhout
fotograaf amsterdam

Bij Saskia een portretfotoshoot gedaan in hartje Amsterdam. Hoewel ik dacht geposeerd niet leuk op een foto te kunnen staan, ben ik onwijs blij met het resultaat. Blijkbaar de ervaring van Saskia i.c.m. op je gemak voelen. Ik raad haar aan voor iedereen die net zoals ik verrast wil worden hoe mooi je op een foto kunt staan.

Leonie Boekel
fotograaf amsterdam

Op zaterdag de fotoshoot en woensdag verschenen de foto’s al in mijn mailbox. Ik heb geen ervaring, maar Saskia zorgde er met haar rust en professionaliteit voor dat ik me direct op mijn gemak voelde. De aanwijzingen waren subtiel en effectief met een prachtig resultaat. Een echte aanrader!

Stefan Gaarenstroom
fotograaf amsterdam

Heel blij met het resultaat van mijn shoot met Saskia! Ik vond het best spannend voor de camera maar ze weet een hele relaxte sfeer neer te zetten. Haar tips voor de juiste houding en backdrops maken echt het verschil. Aanrader!

Farid
fotograaf amsterdam

Ik heb een hele fijne shoot gehad met Saskia en de foto's zijn erg mooi geworden. Bedankt voor de leuke ervaring en de foto's!

Paulien Rammelt
fotograaf amsterdam

Vanaf het eerste email contact meteen een prettig gevoel bij Saskia. Ze is professioneel, meedenkend en door haar rustige benadering stelt ze je fijn op je gemak. Nooit gedacht dat er zo’n mooie foto’s van mij gemaakt konden worden!. Heel blij met het resultaat. Dankjewel Saskia!

Willemijn Reinsma
fotograaf amsterdam

Goede foto's, prettige sessie!

Mirjam Diatlowicki
fotograaf amsterdam

Fijne fotosessie waarin Saskia me op m’n gemak stelde, mooie plekjes voorstelde en kledingadvies gaf. Met prachtige foto’s als resultaat. Ik ben er blij mee.

Menno Snijders
fotograaf amsterdam

Erg fijne fotoshoot. Naast het mooie resultaat, ook een prettige/gezellige aangelegenheid!

Jacob
fotograaf amsterdam

Goede foto’s, leuke dame, kwaliteit werk en ze laat je tevens op je gemak voelen tijdens het fotograferen, wat de foto’s ten goede komt. Ik kan haar aan iedereen aanraden 👌😊

Bart Vernooij
fotograaf amsterdam

Leuk, snel, gezellig en vooral professioneel!

Janine Harbers
fotograaf amsterdam

Snel, efficient, to the point, hoge kwaliteit foto's. Aanrader!

Michael
fotograaf amsterdam

Saskia is a professional and I'm very happy with the result.

Max K.
fotograaf amsterdam

Saskia Bakker is een uitzonderlijke fotograaf! Ik had het genoegen vorige week met haar samen te werken voor een fotoshoot, en ik kon niet gelukkiger zijn. Haar talent voor het vastleggen van het perfecte moment en haar vriendelijke, professionele aanpak maakten de ervaring echt plezierig. De foto's die ze heeft afgeleverd overtreffen mijn verwachtingen en ik geef haar een welverdiende beoordeling van vijf sterren. Ik kijk ernaar uit om weer met haar samen te werken!

Liesbeth de Bock
fotograaf amsterdam

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de fotoshoot! Ik wilde graag zakelijke portretfoto's en deze zijn prachtig geworden. De foto's hebben precies de uitstraling gekregen die ik wenste. De achtergronden op de foto's zijn artistiek en puur doordat de fotoshoot buiten plaatsvindt in Amsterdam.

De fotoshoot verliep prettig en vlot. Saskia stelt je goed op je gemak en daardoor is het zo klaar. Ook de communicatie voorafgaand en achteraf verliep heel prettig. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Erik Hoekstra
fotograaf amsterdam

Saskia zorgt voor ontspanning, dat is fijn en leid tot uitmuntend resultaat.

Devang Bhatt
fotograaf amsterdam

Saskia is an exceptional photographer! Her professionalism and talent shine through in every portrait she captures. I had the pleasure of working with her in Amsterdam for some professional portraits, and the results were beyond my expectations. Highly recommend her services!

Janine Merema
fotograaf amsterdam

Saskia geeft je goede tips om je op je best op de foto te doen uitkomen. Heel mooi resultaat!

bottom of page